''The only person you ever really work on is yourself''

Louise L. Hay

 
_1010602.JPG

Wie is Gracienne Smet

Ik ben Gracienne,

Als kapster heb ik samen met 3 toffe personeelsleden, 14 jaar lang een succesvol kapsalon gehad. Dit was een goede kans om mijn sociale en communicatieve vaardigheden te laten groeien. Hierdoor heb ik ook veel mensenkennis opgedaan. Maar ik miste iets, ik wou en zou met mensen werken!

Het begon allemaal 20 jaar geleden toen ik interesse begon te krijgen in persoonlijke ontwikkeling. Jaren nadien, wanneer ik de film 'The Secret' had gezien begon deze interesse in persoonlijke ontwikkeling te groeien. Ik wou die persoon zijn die de mensen de zonninge kant van het leven kan laten zien. En die uitdaging ben ik aangegaan door mezelf op te leiden als coach. Hiervoor heb ik me eerst verdiept in persoonlijke groei door opleidingen te volgen zoals NLP practitioner, master en reiki. Na deze mooie en leerijke reis kwam er iemand speciaal op mijn pad, Louise Hay. Ik was gefasineerd door haar filosofie en wou deze met de mensen delen. Dus ik heb de opleiding gevolgd, international 'Heal Your Life' teacher.

Mijn doel hiermee is om mensen te coachen, het beste uit zichzelf te halen en te laten schijnen als diamanten. Ik neem jullie daarom heel graag mee op een helende reis. En daar ben ik heel dankbaar voor.

Ik kijk er alvast naar uit jullie te mogen verwelkomen in mijn workshops!

Hartegroet,
Gracienne